Pikalainan ja pikavipin mainoksiin törmää nykyisin todella useassa paikassa. Pikalainan hakeminen on tehty todella helpoksi ja nopeaksi. Johtuneeko siitä, että se on niin suosittu vaihtoehto nykyisin kiireelliseen ja pieneen rahantarpeeseen juuri sillä hetkellä kun tarve on päällä. Mene ja tiedä, mutta kätevää se on. Pikalainan voi saada jopa tekstiviestitse nykyisin.

 

rahakakssataa.jpg

 

Veronpalautuspäivän lähestyessä useat pikalainan tarjoajat ovat tarjonneet mahdollisuutta ottaa pikalainaa veronpalautuksen suuruisen summan. Tällöin veronpalautusrahat on mahdollista käyttää ennen varsinaista maksupäivää. Jos tällaisen pikalainan on ottanut, veronpalautukset maksetaan maksupäivänä suoraan pikalainan myöntävän yrityksen tilille.

 

Erään tutkimuksen mukaan suomalaiset ovatkin käyttäneet edellä mainittua pikalaina mahdollisuutta hyväkseen melko paljon tänä vuonna. Ihmiset ovat ajoissa joululahjaostosten kanssa eivätkä halua odottaa joulukuun alkuun asti saadakseen veronpalautusrahat. Toisaalta, mikä sen kätevämpää, kuin ostaa ajoissa joululahjoja juurikin veronpalautusrahoilla. Viime hetken joululahjaostokset kun eivät miellytä suomalaisia. Mieluummin nautiskellaan joulusta kun juostaan aatonaattona vielä kylpytakkien, partavesien ja muiden joululahjojen perässä. Tutkimuksen mukaan yllättävästi pikalainaa eniten ottavat 40-49-vuotiaat. Nuoremmat sen sijaan ottavat lähes puolet nihkeämmin pikalainoja, mutta sekin on lisääntymään päin.

 

Kun päättää hakea lainaa, on tärkeää selvittää, mistä saisi edullisimman pikalainan. Tätä varten onkin perustettu selkeä ja nopea sivusto Pikalainaa24.com. Siellä on kerrottu pikalainasta ja kulutusluotoista. Juuri tällä sivustolla on kätevää tehdä pikalainavertailua.

 

Pikalainavertailu toimii siten, että laitetaan ensin summa, joka halutaan lainata. Sivusto laskee automaattisesti edullisimman pikalainan sinulle. Todella nopeaa ja helppoa, sekä turvallista. Usein tietämätön voi mennä hakemaan pikalainaa ilman vertailuja. Silloin saattaa tulla ottaneeksi kalliimman lainan, mitä olisi kuvitelliut. Vertailu siis kannattaa aina ennen pikaluoton ottamista. Yleensä pikalainan tarjoajat tarjoavat 50, 100, 200, 300, 400, 500 euron suuruisia luottoja. Joskus kuitenkin on mahdollista saada jopa 1000 euron pikalaina.

 

Pikaluotto on helppo ja nopea tapa saada juuri nyt rahat tilillesi. Saat myöhemmin laskun, jolla maksat lainan takaisin joko kerralla tai jopa kymmenessä erässä! Joskus eteen tulee hetkiä, jolloin on tarve nopealle rahalle, juuri sitä varten ovat pikalainat.

 

Mielestäni pikalaina on mahdollistaa monen unelman toteutumisen nopeammin kuin aikaisemmin. Nuoret haaveilevat uusista puhelimista, vaatteista, sisustustuotteista. Juuri tällaisiin pikalaina käy hyvin. On paljon helpompaa ostaa tuote heti, kun tarve vaatii ja maksaa sitten useammassa erässä laina takaisin. Nykyisin kun materialismi loistaa olemassa olollaan, on ihmisen saatava monet asiat jo nuorena nyt tässä ja heti.

 

Toisaalta nykyään säästetään enemmän, mutta toisaalta myös turvaudutaan yhä useammin pikalainoihin ja luottoihin. Materialismi itsessään lisää lainan tarvetta, kun tahdotaan jo opiskelija-asuntojen olevan kauniisti ja trendikkäästi sisustettuja. Pikalaina pelastanee monen opiskelijan tuossa asiassa ja mahdollistaa leveämpään elämäntyyliin. Pikalainaa ottaessa on kuitenkin hyvä muistaa ottaa sen suuruinen laina, että kykenee maksamaan sen takaisin. Jos olet vaikeuksissa lainojesi vuoksi, otathan yhteyttä kuluttajavirastoon.